Helsingborg

Dan före dan före dan före dan före dan före dan = minus 5

Väskan är packad, cykeln putsad och servad, kläderna rena och redo. Jag hittar inte min rumpräddare men det får gå ändå. Ni vet när man ska iväg, alla kläder är rena och prydligt nedlagda i väskan. Allt ryms och det är ordning. I ordningen ryms förväntan, kanske lång förberedelse och framförallt längtan! Vanligtvis så packar man för en vilsam semester vid den här tiden på året. Längtan är efter lata dagar vid poolen eller på en vit sandstrand.
Den här semesterveckan kommer bli allt annat än lata dagar vid poolen. Den kommer innebära svett, blod och säkert tårar! Den kommer innebära utmaningar och pannben, en kamp och massor av lust, glädje och skratt.
Jag laddar i soffan då jag är sjuk i influensa men jag tror på talesättet att man kan vila sig i form :). Men åter till väskan, för med den rediga packningen händer något längs vägen. Du vet när semestern, resan börjar gå mot sitt slut, när det är dags att packa ihop sakerna och kläderna igen. Då har det hänt något! Antingen har väskan krympt eller kläderna blivit större för packningen går inte att stänga lika lätt. Man får knö och kanske till och med ta i med våld för att få ihop den.
Och väskan eller snarare innehållet blir ju en perfekt bild för oss. Innan, före, så passade vi perfekt i formen, men resan, upplevelsen gör något med oss. Upplevelserna får oss att växa så den gamla kostymen inte längre passar! Vi kommer hem så mycket rikare på många sätt. Det är resan som är målet… Och visst vill vi växa och utvecklas? Visst vill vi vara öppna för nya intryck, få lov att komma till uttryck och lämna goda avtryck? Det är väl det livet handlar om i så mycket. Att skapa dagen och ta ansvar för tiden vi fått. Sen gör vi det på så många olika sätt så klart,men växandet som människa är för mig essensen, elixiret, lusten. Jag vill komma hem med kläder som är använda, skitiga, upplevda och väskan får gärna vara sprängfylld. Det visar just på upplevelsen, livslusten. Vem vill komma hem med nypressade kläder som knappt blivit använda under resan?
Ja fjärilarna börjar landa i min mage. Jag tror knappt att det är sant. Om fem dagar är det dags. Det som vi slitit hårt för att göra, ta oss med cykel genom Europa för att tillsammans med nästan 2000 andra ”Rynkor” uppmärksamma kampen mot barncancer. Nu finns ingen återvändo. På lördag hoppas jag du kommer till Sundstorget! 13.00! Snälla! Vi behöver dig återigen för den sista knuffen, uppmuntran och energin. Jag laddar vidare med vila, vitaminer och färsk ingefära. Jag tänker positiva tankar och inser att det snart är dags för den störta utmaningen fysiskt i mitt liv. Tacksam och glad är en bra sammanfattning! Väskan är redo, cykeln, jag är redo!!!!! Bring it on! Bless Team Rynkeby 2017. See You all in Paris!
Gå till toppen