Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Djurbladet

Nyfiken björn blir utskälld när den kommer på besök

Nu kan björnen möta ett dystert öde när grannarna börjat klaga.

Björnen hälsade på hemma hos Denielle Backstrom.
En björn i Colorado Springs verkar ha gjort sig hemmastadd i grannskapet. För några veckor sedan hittade den lufsiga invånaren en massa god M&M-glass i ett hus några kvarter bort, och för några dagar sedan fick även Denielle Backstrom besök.
När Denielle öppnade garageporten passade nämligen björnen på att kolla in utbudet i hennes garage.
Människan blir arg och börjar tuta och låta. Men björnen verkar först oberörd av de störande ljud som människan och bilen ger ifrån sig, men efter att ha konstaterat att det inte fanns något nämnvärt intressant i utrymmet lämnade den platsen.
Människan blev upprörd över det inträffade och hörde av sig till djurskyddet, som nu känner att det är dags för björnen att flytta. Om den kommer tillbaka kan de bli tvungna att avliva den, vilket djurskyddet beklagar, rapporterar The Gazette.
"Men människors hälsa och säkerhet är vårt främsta fokus, och när de blir farliga så lämnas vi utan något val", säger Bill Vogrin, som arbetar på Colorados parker och viltskydd.
Bill Vorgin säger vidare att han misstänker att det är grannarnas fel att björnen blivit hemmastadd. Han misstänker att björnen befunnit sig i området länge, utan att någon anmält detta.
"Det är inte den här kvinnans fel. utan någon i grannskapet"
Gå till toppen