Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
HIF

Jonathan Larsson återvänder till HIF

Lånet avslutas.
Jonathan Larsson återvänder till HIF efter en vårsäsong i IFK Luleå.
– Jag vill tacka IFK Luleå för dessa månader i klubben, jag har trivts väldigt bra och det har varit en väldigt nyttig tid för mig, säger han till klubbens hemsida.

Högerbacken Jonathan Larsson återvänder till HIF.
I mars 2016 fick då 19-årige högerbacken Jonathan Larsson ett treårigt A-lagskontrakt med HIF, men fjolåret präglades av skador och det blev inga seriematcher under året,
Under 2017 spelade han del i träningsmatcher och i Svenska cupen, men på transferfönstrets sista dag blev det utlåning.
Det var inte den korta, rent avståndsmässigt sett, avstickaren utan ända upp till IFK Luleå. Där har han varit ordinarie högerback och spelat totalt nio matcher.
Den 15 juli återvänder han till HIF.
– Jag önskar laget all lycka i framtiden och hoppas att spelarna kan hålla sig hela och friska. Det är dock inte det lättaste när man tränar och spelar matcher på Skogsvallen. Tycker det är väldigt synd att IFK har en sådan bedrövlig plan, när alla spelare är friska så är det ett väldigt bra lag, säger Jonathan Larsson till IFK Luleås hemsida.
Tränaren Peo Ljung säger så här till HIF:s hemsida om att få tillbaka högerbacken.
– Vi har haft kontinuerlig kontakt med Jonathan under våren och får fortsätta att i dialog med spelaren hitta en bra plan för fortsatt utveckling.
Under våren har Peo Ljung använt Jonathan Olsson, Alexander Achinioti Jönsson och Viktor Ljung på högerbackspositionen.
Gå till toppen