Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Hon ska sälja upplevelser i Klippan

Flera bussbolag visar redan intresse, säger Margareta Sindberg, projektsamordnare som ska sätta ihop upplevelsepaket med Bruksspelet som huvudattraktion.

Vad gör du just nu?
– Jag är ute och kontaktar företag som verkar kring Söderåsen, tar bilder och försöker sammanställa till bussbolag runtom, för att se om vi kan erbjuda flera olika upplevelsepaket nästa år.
Hur går det?
– Musikalen Bruksspelet är en huvudattraktion som börjar bli etablerad nu, sedan ska man kunna erbjuda andra stopp under dagen. Här finns många pärlor som bara ska plockas fram och lyftas upp. De flesta bussbolagen verkar intresserade.
Hur länge pågår projektet?
– Vi kör fram till november det här året och sedan januari till augusti nästa år.
Någon stötesten?
– Det som kan bli en utmaning är att bussbolagen vänder sig till pensionärer som man vill erbjuda så mycket som möjligt samtidigt som det ska vara prisvärt. Sedan lämpar sig kanske inte alltid småskaliga saker som man egentligen skulle vilja lyfta fram.
Fotnot: Arbetet drivs som ett Leaderprojekt med stöd av EU:s landsbygdsprogram.
Gå till toppen