Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Man hittad livlös i bostad – en person gripen misstänkt för dråp

En 30-årig man hittades livlös i en bostad utanför Höganäs och fördes till sjukhus där han dödförklarades. En person greps under söndagen, misstänkt för dråp.

Bild: Läsarbild: Marcus Nobreus
Polisen larmades till platsen strax innan ett-tiden natten mot söndagen. 30-åringen hittades livlös i en bostad och fördes till sjukhus. Någon timme senare dödförklarades han.
HD har varit i kontakt med en person som befunnit sig på platsen under kvällen och morgonen. Enligt personen ska det ha varit en fest i huset på lördagskvällen. Festen ska ha urartat och nu är en man gripen misstänkt för dråp. Polisen bekräftade gripandet under söndagsförmiddagen.
– Ja, vi har gripit en person, men vi kommer inte att gå ut med någon mer information om mannen just nu, säger Kim Hild vid polisens ledningscentral.
Om offer och gärningsman var bekanta eller vad som ligger bakom dödsfallet vill inte polisen kommentera i nuläget. Men man bekräftar att man har haft kontakt med vittnen till händelsen.
– Vi har en del vittnesuppgifter och har även hört en del personer, säger Kim Hild.
Vad som orsakat dödsfallet är ännu oklart.
– Vi rubricerar vi det som dråp men det är möjligt att det detta kommer att ändras efter den rättsmedicinska undersökningen.
– Inte innan vi har mer kött på benen, säger hon.
Gå till toppen