Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Ivo sågar sitt BoIS efter den missade segern

Det blev en känslosam match, men efteråt var Ivo Vazgec mest besviken över två tappade BoIS-poäng.

BoIS-målvakten Ivo Vazgec var grymt besviken efter det oavgjorda resultatet mot Husqvarna.
Division 1 södra
Landskrona3 (1)
Husqvarna3 (1)
BoIS tappade 1–0 till 1–2, vände tillbaka till 3–2 – men fick till slut nöja sig med en poäng.
– Det är under all kritik. Ska vi upp i superettan får vi inte tappa poäng så här, dundrar målvakten Ivo Vazgec efter 3–3-matchen.
I första hand är det naturligtvis försvarsspelet som BoIS-keepern skjuter in sig på. Under säsongens sju tidigare hemmamatcher har Lanskrona bara släppt in tre mål – ett mot Mjällby och två mot Oskarshamn – men nu blev det tre på en och samma gång.
– Det var väldigt länge sedan jag var med om det, det hände inte ifjol i alla fall, och det här känns mycket onödigt. Men Husqvarna kämpade in i det sista och de hade ju verkligen något att kämpa för, säger Ivo sammanbitet.
Jo, söndagens match föregicks av en tyst minut och för att hedra sin sportchef Issa Iskander, som gick bort i början av veckan, stod Husqvarna-spelarna uppställda i svarta t-shirts, med "ISSA vila i frid" tryckt på brösten. Med facit i hand kan vi verkligen konstatera att gästerna gav allt, för sin populäre sportchef, och även för Ivo Vazgec var det här extra känslosamt.
– Jag och Issa har känt varandra i tio-tolv år, jag är ju från Jönköping, och vi har varit nära vänner. Jag var själv med uppe på begravningen i torsdags...
Efter slutsignalen kramade Ivo flera av sina gamla lagkompisar; han spelade i Husqvarna så sent som ifjol, men sista orden handlar ändå om två tappade poäng.
– Jag bryr mig inte om att vi fick oavgjort, den poängen kan vi lika gärna vara utan. Det här känns riktigt pissigt, säger Ivo.
Hans tränare Agim Sopi var förstås också grymt besviken över det oavgjorda resultatet.
– Jag vet inte riktigt varför men vi slarvar alldeles för mycket. Vi har chansen att avgöra när vi leder med 3–2, men släpper återigen in ett onödigt mål. Ja, det känns tungt just nu, sammanfattar Agim.
Gå till toppen