Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Weeping Willows julturné till Helsingborg

Den 9 december ger det populära bandet sin julspecial i Helsingborg Arena.

Weeping Willows kommer till Helsingborg i december.Bild: Maria Annas
Häromdagen meddelades att Magnus Carlson ger en solokonsert på The Tivoli 13 oktober. Bara två månader senare är Weeping Willows sångare tillbaka och nu med hela bandet för en julkonsert.
År 2014 släppte Weeping Willows julskivan "Christmas time has come" som följdes upp av en utsåld julturné runt om i Sverige.
Turnén återupprepades året efter, även då med "lapp på luckan". Därefter tog bandet en paus från julen för att planera firandet av 20-års jubileet för sin debutskiva "Broken promise land" vilket landade i tre jubileumskonserter i Ericsson Globe tidigare i våras tillsammans med Gävle Symfoniorkester, under ledning av Christoffer Nobin.
Under sommaren har bandet spelat på väl utvalda platser i Sverige och i slutet av november är åker Weeping Willows på julturné igen. Med på turnén följer även Goran Kajfes (trumpet), Per Rustkträsk Johansson (sax/flöjt) och Carolina Wallin Pérez (keyboard/kör).
Bild: Johan Bergmark
Christmas time has come tour har premiär i Luleå 29 november och avslutas 22 december i Karlstad. Till Helsingborg kommer bandet 9 december. Biljetterna till turnén släpps på fredag.
I ett pressmeddelande konstarterar Weeping Willows själva:
"Förra året pausade vi från våra omåttligt populära julturnéer. I år känner vi att vi har spelat ovanligt lite så det är på tiden att vi reser land och rike runt igen. Det blir en blandning av låtar från alla våra skivor men givetvis tonvikt vid "Christmas Time Has Come", och kanske lite nya jullåtar."
Gå till toppen