Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Späckat höstprogram för Teckomatorps Humorfabrik

Arrangerar föreställningar med komiker som Lennie Norman, Jan Bylund, Hans Carsten och Anna-Lena Brundin.

Anna-Lena Brundin.
Svalöv, Eslöv, Kävlinge och Teckomatorp är några av orterna som Teckomatorps Humorfabrik sprider skratt i under hösten.
Föreningen, som bildades 2013 av Elin Nordén och Mats Andersson, har hittills arrangerat mer än 50 föreställningar och i höst är programmet extra späckat.
Så här ser kalendern ut:
På Restaurang Hardings är det stor säsongsavslutning onsdagen den 30 augusti, bland annat med Jan Bylund.
1 september presenterar föreningen den utsålda föreställningen En skånsk gay och en norrländsk tjej med Niclas Christoffer och Elin Nordén på Lund Comedy Festival.
30 september är det dags för uppföljare till sommarens succéföreställning på Barbaros House i Teckomatorp, den här gången med Tobias Erehed och ett gäng nya talanger.
5 oktober presenteras Lennie Norman på Vellinge Kulturhus i samarbete med Musiktören Kultur AB och kulturskolan Artisten.
7 oktober kommer gävlekomikern Hans Carsten till på Lilla Kulturhuset i Kävlinge med sin föreställning Tänk Punk! som en del av sin pågående Sverigeturné.
19 oktober är det Ludde Samuelsson som stannar till på Bian i Eslöv på sin Sverigeturné med föreställningen Ludde Samuelsson säger något kul.
21 oktober är Anna-Lena Brundin tillbaka med en ny föreställning: Arga Snippan - Stand up i en galen tid då hon uppträder på Kulturhuset i Svalöv som en del av Svalövskalaset.
Gå till toppen