Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

”Han ska inte syssla med bollmottagningar”

I HIF-podden diskuteras det hur mycket matjord Peo Ljung egentligen har i fickorna och det smått osannolika i att HIF fortsatt har häng på kvalplatsen.

I HIF-podden diskuteras det hur mycket matjord Peo Ljung egentligen har i fickorna och det smått osannolika i att HIF fortsatt har häng på kvalplatsen.
Lyssna på HIF-podden i spelaren ovanför. Annars går det lika bra lyssna direkt eller ladda ner från Itunes/Podcaster. Eller - om man hellre vill det - via Acast.
– Man får ett mål mot Dalkurd utan att egentligen ha haft ett enda avslut själva på mål efter att ha varit överkört i första halvlek, konstaterar Marjan Svab i HIF-podden.
Läs också HIF kan fortfarande rädda säsongen
Ett bättre Dalkurd även första 20 minuterna av andra halvlek. Efter att de börjar bevaka ledningen blir HIF mer desperat och flyttar fram positionerna.
– Då gör Peo Ljung ett vettigt dubbelbyte när han byter ut lättvikt mot erfarenhet och tyngd, säger Marjan Svab.
Läs också HIF-coachen: ”Stolt över mentaliteten i laget”
Det var Oke Akpoveta som fick sista ordet och tryckte in kvitteringen i matchens sista ögonblick. Upprättelse, menar Mattias Hjälm.
– Han är lagets bäste målskytt och jag ser honom som en startspelare för att han gör mål. Och HIF behöver mål.
– Han har fått kritik för sin bollmottagning och att han inte varit i straffområdet, där han ska vara. Nu var det precis tvärtom och det blev mål, säger Tomas Nilsson.
Läs också Dråpligt ledningsmål för HIF – se höjdpunkterna här
– Han ska inte syssla med bollmottagningar och leka Andrea Pirlo, säger Marjan Svab och drar paralleller till en viss norrman som Åge Hareide aldrig vågade byta ut.
Alla verkar vara överens, men ändå inte.
– Klart han ska starta, men jag håller inte med dig, säger Marjan Svab till Mattias Hjälm.
Raka besked i HIF-poddens avsnitt 3.
Gå till toppen