Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

"Jag har inte ord att förklara det"

Div 1 Södra Götaland, damer
Eskilsminne 2 (2)
Hammenhög 3 (1)
Efter förra helgens förlust var det ett revanschsuget Eskilsminne som tog emot Hammenhög under lördagseftermiddagen. Det började bra och enligt tränaren Ashkan Esfandi var man helt överlägsna i den första halvleken, men på resultattavlan stod det bara 2-1.
– Vi skulle haft ledningen med fyra eller fem mål i paus, men vi satte inte dit chanserna. Istället blev det psykologiskt tungt att “bara” ha med sig 2-1 in i paus, säger han.
I den andra halvleken försökte man punktera matchen, men gästerna gav inte upp och via ett långskott kunde de kvittera till 2-2. Det var inte nog där, på tilläggstid tog man även ledningen och trots en slutforcering och en boll på mållinjen i slutet blev det en ny förlust för Eskilsminne, som nu har två raka förluster.
– Det är helt otroligt, jag har inte ord att förklara det. De skapar nästan ingenting, men ändå vinner de matchen, säger Esfandi och fortsätter:
– Vi gör säsongens bästa halvlek, jag lider oerhört med tjejerna såhär efter matchen.
Gå till toppen