Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Åstorp

Kulturkalas med centrumfest

Dubbelt upp med festligheter blir det i Åstorp på lördag. Det börjar med Höstfest i centrum och fortsätter med Kulturkalaset.

Från klockan 10 är det full fart och aktiviteter i Åstorps centrum med bakluckeloppis, hoppborgar, musikunderhållning och hundparad. Traktorer och gamla bilar visas upp. Dessutom ska butikerna i centrum ha öppet till klockan tre.
Aktiviteterna fortsätter under eftermiddagen och kvällen med Kulturkalaset. Det börjar klockan 13 med Meihemknatet, ett motionslopp för 5-10-åringar. På Åstorps bibliotek ger Ballongteatern från Ängelholm två barnföreställningar med Pettson och Findustema, klockan 14 och 16.
Ballongteatern medverkar på Kulturkalaset. Två barnföreställningar med Pettson och Findus spelas på Åstorps bibliotek.Bild: Rickard Nilsson
Under eftermiddagen finns möjlighet att prova på graffiti på Kulturhuset Björnen. På Björnen bjuds det också på magishow med Simon Tedenvall. För musiken står Åstorps musikkår, bandet Coverlovers och Helsingborgsbandet Cruzh som avslutar kvällen.
Hela programmet läser du på Åstorps kommuns hemsida, här.
Gå till toppen