Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Rögle

Daniel Widing: ”Jag blev förvånad när jag gick upp på scenen”

Daniel Widing klev upp på scenen – och blev förvånad.
– Det var jätteroligt, säger han om Nedsläpp.

HD-Sporten har nedsläpp inför Rögles premiär.Daniel Rooth, Mattias Hjälm, Linus Ahlin, Ted Brithen.Bild: Tom Wall
Under onsdagskvällen var det dags för den tredje upplagan av HD:s årligen återkommande evenemang, Nedsläpp, där fansen fick chansen att möta spelare från Rögle med hjälp av HD-sportens Daniel Rooth, Linus Ahlin och Mattias Hjälm.
Inför en näst intill fullsatt arenarestaurang fick fansen chansen att på lyssna hur snacket går inför den stundande SHL-säsongen. Kvällen inleddes med tre av fyra kaptener i årets upplaga av Rögle: Ted Brithén, Ludvig Rensfeldt och Daniel Widing.
För lagets assisterande kapten och äldste spelare, Daniel Widing, är det blott andra gången i karriären han får bära ett A på bröstet. Smått förvånande?
– Jag vet inte, de har inte sett min storhet som ledare, sa han skämtsamt innan han fortsatte…
– Vi är ju fler ledare än oss fyra som fått en bokstav, man kan alltid vara en ledare fastän man inte representerar kaptensrollerna. Jag har väl gått den vägen kanske.
När HD träffar Daniel Widing i den första periodpausen av programmet berättar han att det var roligt att möta alla fans och sponsorer och framförallt hyllar han evenemanget.
– Det var jätteroligt, vi snackade lite med sponsorer och såhär innan. Jag blev förvånad när jag gick upp på scenen och insåg att de var livesändning och värsta stora tillställningen. Proffsigt anordnat, säger han.
På lördag stundar SHL-premiär – och säsongen inleds på hetaste sätt. Derby mot största rivalen Malmö Redhawks. Daniel Widing är laddad inför matchen.
– Troligtvis blir det match för mig, lite dubbelglädje för mig. Både att jag är tillbaka ifrån skadan men också att det är ett derby direkt. Jag ser verkligen fram emot det och hoppas att alla fans är lika taggade som vi grabbar i laget, säger han.
Läs alla artiklar om: Rögles försäsong 2017
Gå till toppen