Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Historisk seger för Besa

Besa skrev klubbhistoria på Ulkavallen.
Laget är för första gången klara för spel i division 4.
Alla planerna i Landskrona var upptagna så matchen spelades på Ulkavallen. Trots det var hela Besas styrelse på plats tillsammans med upp emot 300 åskådare.
- Att matchen spelades här gör ingenting. Vi gör en fantastiskt bra första halvlek, det är nog den bästa vi spelat under säsongen, säger Richard Persson, tränare i Besa.
HAIS gjorde en bra match.
- Ja, vi hade Besa i gungning. Men de är seriens bästa lag, det är bara att gratulera, säger Hampus Frej, assisterande tränare i HAIS.
- Det är obeskrivligt. Besa har funnits i 12 år, vi har kämpat och längtat efter detta, nu är vi äntligen där, säger Haxhi Restelica, ledamot i Besa.
Han fortsätter:
- Den här målsättningen satte vi för några år sedan, vi har spelat jämt när vi mött andra division 4 lag, det känns som vi varit i en fel serie i år.
Endast en förlust på 20 matcher säger det mesta.
- Att vi lyckades i år beror på att vi har en grupp på 20-25 spelare, vi har bra bredd och det är bra spets i truppen så det är konkurrens om platserna men alla umgås och vi är som en stor familj, säger Shemsedin Shabani, sportchef i Besa.

Division 5 Skåne västra HERR

3
FK Besa
  • (2-1)
1
Helsingborgs AIS

Målskyttar

  • Qendrim Vishaj
  • Xhenis Dedinca
  • Belvin Licina
  • Max Nordström
Gå till toppen