Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Matmarknad med Titti Qvarnström

Stjärnkocken lagar mat från scenen och lokala livsmedelsproducenter visar upp sig.

För två år sedan blev Titti Qvarnström historisk när hon som första kvinnan i Sverige tilldelades en stjärna i Guide Michelin. Sedan dess har Malmökocken blivit en av Sveriges stora kockprofiler som tävlat i tv, fått kommentera Nobelmiddagsmat i SVT och skrivit en egen bok.
På söndag, 1 oktober, kommer hon till Söderåsens matmarknad som hålls vid Skäralids camping och vandrarhem, strax intill den norra entrén till Söderåsens nationalpark.
Söderåsens matmarknad arrangeras en gång om året av en ideell förening. I år siktar de på runt 3 000 besökare.Bild: Tobias Andersson
Där är lokalproducerad mat i fokus. På marknaden kan man bland annat träffa Söderåsens småskaliga livsmedelsproducenter och hantverkare personligen, smaka deras produkter och handla med sig hem.
Marknaden har öppet mellan klockan 10 och 15. Två gånger under den tiden, klockan 11 och 13, lagar Titti Qvarnström mat från scenen.
Dessutom utlovas underhållning av folkmusikerna i familjen Carr, trolleri med Tobias Chilli, Ponnyridning och servering.
Gå till toppen