Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Kenny Lindquist: Min högsta önskan är att bli kalsongmodell

Jag har sagt det förr – men säger det igen:
Min högsta önskan är att få bli kalsongmodell hos Dressmann.
I Svenska akademiens ordlista kan man läsa följande: Ordet ”exhibitionism” betyder att man har en drift att förevisa sig, till exempel att visa en ädel kroppsdel för obekanta.
Sån är inte jag. Däremot skulle mitt liv vara fullständigt om jag finge bli fotomodell. Tanken slog mig när vi för några veckor sen besökte Adelövs marknad på Höglandet.
År 1734 fick Gränna borgenskap rättigheter att driva årlig marknad i Adelöv, på vägen till Tranås. Dit vallfärdar smålänningar första torsdagen i september. I år tror jag att vi var 50 000 besökare.
Uppfinningsrikedomen bland knallarna är stor och den tilltalar hustrun med hennes speciella sinne för humor.
I klockståndet lockade man kunder med skylten ”Gratis påsättning vid byte av batteri”. Då handlar det givetvis om hur hon tolkade det. Från ett annat stånd salufördes högljutt ”Sex för hundra kronor”. Det verkade lockande ända tills hon fattade att det gällde biltvättsvampar.
Hur som helst… i år slog jag till och köpte fyra kallingar av märket Uomo för en hundring. Det lät ju italienskt, manligt och virilt. I tvättråden stod att de tillverkats av 92 procent poliamida och åtta procent elastano. Begrep att det sistnämnda hade med elasticitet att göra och att kalsongerna skulle sitta som klistrade på min sexiga underkropp. Det var då det gick upp för mig:
Jag skulle bli kalsongmodell.
Nu skulle jag få visa upp mig i all min härlighet i världens alla herrmodetidningar. Dock är jag medveten om att detta kan komma skapa problem för andra män.
För några år sen testade nämligen psykologen Stacey Tantleff-Dunn hur engelska karlar reagerade då de såg halvnakenbilder på fotbollsspelaren David Beckham och skådisen Brad Pitt.
Det visade sig att majoriteten av intervjuoffren fick stora komplex över sina kroppar och sådant vill man ju inte vara orsaken till.
Jag berättade om mina drömmar för Elsa-Lill.
Hör och häpna!
För en gångs skull gav hon mig sitt fullhjärtade stöd.
Hon förklarade att jag kommer att göra världens män lyckligare och i själva verket höja självförtroendet för de flesta av dem.
– Hur menar du då? undrade jag.
– Jo... för då skulle äntligen den ovalformade gubben få ett ansikte.
Gå till toppen