Annons

Annons

Helsingborg

Grisbonden som blev vegan

När Gustav Söderfeldts grisuppfödning blev kommersiell på riktigt började det skava i själen. Så nu odlar han grönsaker istället.

Gustav Söderfeldt har berättat om sin väg från grisbonde till vegolantbrukare vid flera tillfällen. Under onsdagen gjorde han det i Helsingborg.

Annons

Gustav Söderfeldts resa genom den svenska livsmedelsvärlden från grisbonde till veganbonde tog sin början i Lund där han bodde och studerade för drygt tio år sedan. Han ville någonting mer med livet än bara bo i stan och vara konsument.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs HD för 8 kr/vecka i 8 veckor – därefter tillsvidare 119 kr/månad. Ingen bindningstid.

Säg upp när du vill.

Det här ingår i Digital

  • Fri tillgång till alla nyheter på hd.se och i vår nyhetsapp.
  • HDpasset med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy