Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Cabaretpop med Sanna Hansson & The Swatchmen i Helsingborg

Konsert i RumEtt med nytt och spännande band.

Sanna Hansson & The Swatchmen.Bild: Johan Rastenberger
På onsdag 11 oktober blir det dubbelkonsert i RumEtt på Dunkers. Sanna Hansson & The Swatchmen och Jonas Gramsby spelar.
Sanna Hansson & The Swatchmen släppte sin debut-ep "Bye bye strawberry pie" i januari i år och i juli kom uppföljaren "Humbug".
Malmöbandets musik brukar beskrivas som cabaretpop. Sanna Hanssons låtskrivande blandar vardagstragik med eufori och visuellt spetsas detta med cabaret-influenser.
Sedan starten 2015 har bandet spelat över hundra spelningar och medverkat på bland annat Malmöfestivalen, LundaPride, Landskronakarnevalen, Mejeriet, Moriska Paviljongen och även gjort en turné i London.
Förutom Sanna Hansson & The Swatchmen kan besökarna även ta del av av Jonas Gramsby. Han spelar instrumental akustisk gitarr med influenser från Spanien och den amerikanska södern. Det utlovas eget material och kanske även en och annan cover.
Konserten är gratis och första akt står på scen klockan 18.
Gå till toppen