Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Teckomatorps Humorfabrik fixar nya standup-shower

Lasse Karlsson och Khalid Geire gästar humorscenen i vinter.

Lasse Karlsson.Bild: Paul Lindqvist
Den 15 november är det dags för ny standup-föreställning i Teckomatorps Folkets Hus. Efter fyra utsålda föreställningar i rad satsar Teckomatorps Humorfabrik nu på ett lite mindre känt namn.
Det handlar om södertäljekomikern Lasse Karlsson slog igenom i "Släng dig i brunnen" redan på 90-talet. Han har sedan dess jobbat som professionell komiker och är regelbunden gäst på Norra Brunn i Stockholm. Men i Skåne är han fortfarande relativt okänd.
– Det vill vi försöka ändra på, säger Elin Nordén, en av grundarna av Teckomatorps Humorfabrik.
Hon och Mats Andersson, sambo och delägare i humorfabriken, tycker att Lasse Karlsson påminner lite om Thomas Petersson. Inte bara för sin frisyr utan också för sin stil som bygger på finurliga vardagsbetraktelser.
Förutom Lasse Karlsson kommer också Khalid Geire, Helsingborgskomikern som fabriken samarbetat med flera gånger tidigare.
Teckomatorps Humorfabrik arrangerar också en föreställning i Eslöv den 19 oktober med Ludde Samuelsson.
– Det är lite kul hur det slumpat sig. När vi arrangerade vår allra första föreställning med Teckomatorps Humorfabrik för fem år sedan så hade Anna-Lena Brundin som huvudnamn tillsammans med just Ludde och den 21 oktober så har vi äran att presentera hennes nya föreställning Arga Snippan på Kulturhuset i Svalöv i samband med Svalövskalaset, säger Mats Andersson.
Gå till toppen