Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Dygnet runt

Skådespelaren Tobias Borvin framför egna låtar

Gästar Helsingborgs stadsteaters soppteater på torsdag.

Tobias Borvin tillhör den fasta ensemblen på Helsingborgs stadsteater. Men han är också rockmusiker med egna bandet Suspekt. En grupp som tidigare i år gav ut albumet "Inte den som är den".
Suspekt bildades 1991 i Uddevalla och lades ned kort därefter, bara för att återuppstå 22 år senare. Numera spelar bandet lite då och då. De gjorde bland annat ett gig på Rockbåten i somras.
På torsdag 12 oktober (klockan 12.15) går det att höra Suspekts låtar i akustiska versioner då Tobias Borvin och Mathias Munk spelar på soppteaterns arrangemang på stadsteatern.
Men Suspekt är även aktuella med en ny singel. En hyllning till Tobias Borvins barndomsvän Robert Dahlqvist – känd från bland annat The Hellacopters och Dundertåget – som gick bort tidigare i år.
– Vi bestämde oss tidigt för att spela in av hans låtar som en hyllning. Valet var inte så svårt. "Ifrån mej själv" var nog hans och Dundertågets största hit. En riktig rockstänkare som han alltid avslutade sina spelningar med, säger Tobias Borvin.
– Nu äntligen har vi gjort det, fast i vår countrydoftande version.
Suspekts version av "Ifrån mej själv" släpps den 15 oktober.
Gå till toppen