Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Djurbladet

Björnliga bröt sig in på pizzeria – åt upp all salami

En restaurang i amerikanska Estes Park drabbades i veckan av ett inbrott. En övervakningskamera fångade de hungriga inbrottstjuvarna på film – tre björnar som dukade upp ett skrovmål bestående av salami och kall pizzadeg.

Pizzerians övervakningskamera fångade de lurviga inbrottstjuvarna på film. Bland annat syns hur en björnunge smaskar i sig pizzadeg. Skärmdump från Facebook/Antonio’s Real New York Pizza
Mamma björn och hennes tre ungar bröt sig i veckan in i en pizzeria i Estes Park i den amerikanska delstaten Colorado. Björnligan tog sig in i lokalen genom att riva loss ett fönster till drive in-luckan, rapporterar Huffington Post.
Antonio’s Real New York Pizza har delat med sig av bilder från övervakningskameran på sin Facebooksida. Här syns hur de tre björnarna i godan ro smaskar i sig pizzadeg och salami från kylarna.
Lokalen fick stora skador, men restaurangägaren vädjar till lokala polisen att inte skjuta inbrottstjuvarna om de lokaliseras och hänvisar till stadens numera björnsäkrade soptunnor:
– Jag tror det hade varit bättre om vi haft kvar de gamla soptunnorna, då hade de [björnarna] inte varit desperata nog att bryta sig in i bostäder eller verksamheter och skadorna i dollar hade blivit mycket lägre.
Gå till toppen