Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

36 nya jobb när hamburgerrestaurang öppnar i Landskrona

I februari nästa år öppnar Max hamburgerrestaurang öster om motorvägen E6, vid Landskronas södra infart. Mer än 200 personer har sökt jobben.

Snabbmatsrestaurangen på Kronans företagspark ska stå klar i slutet av februari nästa år.
Nu söker företaget personal till 36 tjänster.
I ett första steg handlar det om 30 restaurangbiträden och 6 passchefer.
– Vi börjar med det här. På sikt hoppas jag att restaurangen utvecklas så att vi kan ha ett 50-tal anställda, säger chefen Malena Rosenbeck.
Hon bor i Borgeby, Lomma kommun, och är idag biträdande chef på en av Max-restaurangerna i Malmö. I Landskrona får hon sitt första jobb som restaurangchef.
Ansökningstiden för jobben går ut den 12 november.
Nyanlända som ännu inte lärt sig svenska är också välkomna att söka. Hamburgerkedjan har som målsättning att underlätta för nya svenskar att etablera sig i det svenska samhället.
– De är guld värda, ofta väldigt tacksamma för att få ett jobb, säger Malena Rosenbeck.
– De lär sig sfi precis som vanligt, men om du får ett jobb och alla pratar svenska runt omkring dig så plockar du upp språket mycket snabbare.
Så här långt summerar hon mer än 200 sökande till den nya restaurangen. Hon räknar med att fler kommer att söka efter den informationsträff som ordnas på arbetsförmedlingen i Landskrona, onsdag 8 november.
Max har idag mer än 100 restauranger varav 11 i Skåne. Den familjeägda kedjan har sina rötter i Norrland där den första restaurangen öppnade i Gällivare 1968.
De närmsta tre åren räknar kedjan med att bygga ytterligare 30-40 nya restauranger i Sverige.
Så ska den nya snabbmatsrestaurangen se ut. Skiss: Wingårds arkitektbyrå.
Arkitektfirman Wingårdhs står för designen av den nya hamburgerrestaurangen som öppnar den 28 februari nästa år. På granntomten planeras också för en Preem-mack.
Läs också Så ska Max-restaurangen på E6 vid Landskrona se ut
Läs också Företag köper mark för mack på Kronan – blir granne till Max
Gå till toppen