Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Håriga varulvar, skräckclowner och en Ikeakasse – här är kändisarnas ruskiga halloween-kostymer

Halloween innebär fest, skoj och skräck till oigenkännlighet – här är ett urval av halloween-kostymerna hämtade från kändisarnas värld.

• Supermodellen Heidi Klum satsade, precis som de senaste åren, rejält när det kom till utklädnaden till Halloweenpartyt. Inspirationen till utklädnaden var den klassiska musikvideon till Michael Jacksons ”Thriller” från 1982.
Hela den, vad det verkar tidskrävande, maskeringsprocessen gör att följa bit för bit på hennes Instagramkonto. Här är en hårresande närbild på resultatet.
• Basketspelaren Lebron James valde skräck i clownkostym, fast i basketspelarstorlek. NBA-stjärnan var helt oigenkännlig i sin Pennywise-dräkt (clownen från filmen "IT" som baseras på Stephen Kings bok).
Här är ett videoklipp från Lebron James Instagramkonto där halloween-festligheterna sammanfattas.
• Mer från sportens värld: New York Rangers svenske målvaktsstjärna Henrik Lundqvist är känd för sitt intresse för mode och välsittande kostymer. På årets halloweenfest kan han sägas ha varit något ”nerklädd” – som en IKEA-kasse.
• Kanadas premiärminister Justin Trudeau satsade på ”Clark Kent-halvvägs-ombytt-till Stålmannen”-looken.
• Bruce Willis och hans assistent Stephen J.Eads gick på fest hos regissören M. Night Shyamalan utklädda till de läskiga tvillingarna från filmen ”The Shining”.
• Utifrån deras utklädnad, som Daenerys Targaryen och Khal Drogo, så kan man gissa att Chloe Kardashian och Tristan Thompson har tittat på Game of Thrones, i alla fall de första säsongerna.
• Mer från familjen Kardashian men mindre fantasy: Courtney och Kim Kardashian som Michael Jackson och Madonna från Oscar-galan 1991.
• Mer från tv-seriernas värld: Säsong 2 av "Stranger Things" finns sedan i fredags att betitta.
Skådespelaren Elijah Wood porträtterade tillsammans med sin flickvän Eleven, med Eggos och allt, och Mike från den uppmärksammade tv-serien som utspelar sig på 80-talet.
Här berättar Elijah Wood om utklädnaden när han gästade Conan O'Brien.
• Tillbaka till sportens värld: Världens dyraste fotbollsspelare Neymar med smink, grönfärgat hår ser i ärlighetens namn inte ut att ha jättekul som superskurken Jokern. Här är han i sällskap med den något äldre lagkamraten Dani Alves (också utklädd).
Gå till toppen