Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

H&M Home kommer till Landskrona

Här hamnar klädjättens inredningsbutik.

H&M bygger ut och förnyar sig.
Någon gång i vår öppnar H&M Home på Järnvägsgatan i centrala Landskrona. Mer exakt tid än så kan fastighetsägaren Brinovas vd Per Johansson inte ge.
– Men ombyggnaden sätter igång direkt efter årsskiftet, säger han.
H&M tar över skobutiken Håkanssons lokaler precis intill. Samtidigt flyttar den butiken en bit bort.
– H&M tar över den yta skobutiken har idag. Den flyttar längre ner på gatan och ska då etablera en ny och större butik, säger Per Johansson.
Håkanssons tar över den lokal Cubus hade och som stått tom ett tag. Även den fastigheten ägs av Brinova.
Dessutom kommer hela klädbutiken att byggas om helt.
Den totala butiksytan för H&M växer med övertagandet från 1 455 kvadratmeter till 1 732.
– Skobutiken ska ha en större butik än idag och utveckla sin verksamhet. För oss blir det ett väldigt bra pussel. Både det att vi får ett nytt avtal och att H&M stannar kvar i en utökad form. Och att vi får in det nya konceptet som är bra för Landskrona totalt.
Brinova har flera fastigheter med kommersiella lokaler på Järnvägsgatan och andra delar i centrum.
– Vår absoluta bedömning är att vi kommer att få se en fortsatt god handelsutveckling i Landskrona. Vi ser ingen risk att handeln kommer att droppa, snarare tvärt om, säger Per Johansson.
– Jag tror vi kommer att få se ett större restaurangutbud. Vi håller ju på att bygga om en del av den gamla gallerian där en ny restaurang, Yazhou, öppnar.
Läs också Hennes & Mauritz öppnar i Landskrona
Gå till toppen