Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Helsingborg

Bemanningsföretag öppnar kontor i Helsingborg

Rekryterings- och bemanningsföretaget One Partner Group öppnar kontor i Helsingborg. Företaget är etablerat på 36 orter i landet.

– Poängen med att vara lokal är att vi får god kännedom om våra kunder, säger Dzenan Dedic, vd i One Partner Group Helsingborg.
One Partner Group satsar på lokal nävaro.
– Poängen med att vara lokal är att vi får god kännedom om våra kunder, säger Dzenan Dedic, vd för verksamheten i Helsingborg.
Det handlar både om vilka verksamheter som finns i området och vilka behovs som finns när det gäller sådant som kompetens.
Företaget arbetar med rekrytering och bemanning. Sedan tidigare har bolaget ett kontor i Malmö, nu följer Helsingborg efter med huvudsaklig inriktning på logistik och industri.
Dzenan Dedic räknar med att rekrytera ett par personer till kontoret i Helsingborg före årsskiftet. Han har själv erfarenhet av branschen och har arbetat inom olika företag inom bemanning och rekrytering.
One Partner Group är en del av koncernen Reach for the stars AB med bas i Jönköping. One Partner Group omsatte 425 miljoner kronor under 2016 med ett rörelseresultat på 8,5 miljoner kronor.
Gå till toppen