Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Klippan

Julshow med delar av Bruksspelsgänget på Norrehus

Fram till jul är det full rulle på restaurangen och nöjesstället i Klippan. Tre julbordssittningar med Torsson som underhållning är redan slutsålda och nu har fler julbordstillställningar dykt upp.

Det senaste tillskottet är den 16 december. Då kommer Heléne Lindqvist och delar av Bruksspelsensemblen och underhåller gästerna.
– Det blir en julshow helt enkelt. Den är uppdelad i två set och det blir lite julsånger, visor, pop och rock, säger Anna-Karin Liljedahl på Norrehus.
Men redan innan dess blir det honky tonk-julbord den 2 december. Då kommer nämligen The Country Side of Harmonica Sam till nöjesstället och underhåller. Bandet spelar musik som det lät innan Elvis tid, säger Anna-Karin Liljedahl.
– Det är ett svenskt band som fått priser som bästa honky tonk- band i USA och då är det i konkurrens med de amerikanska banden. Det är musik man blir väldigt glad av.
Dessutom släpps det snart biljetter till det traditionella juldagsfirandet och då gäller det att vara snabb eftersom de brukar sälja slut, säger Anna-Karin Liljedahl.
Alla biljetter köps via Norrehus hemsida.
Gå till toppen