Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Seger: "Det finns ingen bra tajming"

Sveriges damlandslag tar strid med Svenska fotbollförbundet och hotar med att bojkotta fotbollsgalan. – Vi har inte lyckats förhandla fram ett avtal och för att inte påverka det fotbollsmässiga är det tyvärr fotbollsgalan som blir lidande, säger Caroline Seger till TT.

Lotta Schelin, Caroline Seger och Olivia Schough under fotbollsgalan förra året. I år bojkottar damlandslaget galan på grund av en konflikt med Svenska fotbollförbundet. Arkivbild.Bild: Jonas Ekströmer/TT
Skälet till bojkotten är att spelarna förhandlat med SvFF under hela 2017 utan att få till ett avtal om ersättningar. Enligt Caroline Seger, som tillsammans med Nilla Fischer, Lotta Schelin, Hedvig Lindahl och Spelarföreningen skött förhandlingarna med SvFF, är man just nu långt ifrån att nå en överenskommelse.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen