Nyheter

Detta hände när du sov – snabbkoll på nattens nyheter

Minst 170 människor har omkommit i jordskalvet i Iran och Irak, ett kraftigt jordskalv har drabbat Costa Rica, terrorrörelsen IS har återtagit kontrollen över staden Abu Kamal, som ses som organisationens sista fäste i Syrien och hundratals personer manifesterade i Los Angeles i USA till stöd för människor som drabbats av sexuella övergrepp och kränkningar. Det är några av nattens nyheter.

Över 170 döda i jordskalvet

Förstörda byggnader i Sarpol-e-Zahab i västra Iran.Bild: Pouria Pakizeh/ISNA/AP/TT
Minst 170 människor har omkommit i det jordskalv som drabbat Iran och Irak vid gränsen mellan de två länderna. Räddningspersonal söker mängder av människor som fastnat under rasmassor.
Läs mer:Över 170 döda i jordskalvet

Kraftigt skalv i Costa Rica

Ett kraftigt jordskalv med magnituden 6,5 drabbade Costa Rica sent på söndagen lokal tid. Skalvets centrum var nära den populära turistorten Jaco.
Läs mer:Kraftigt jordskalv i Costa Rica

IS återtog staden Abu Kamal

Bild: Bilal Hussein/AP/TT
Terrorrörelsen IS har återtagit kontrollen över staden Abu Kamal, som ses som organisationens sista fäste i Syrien. Iranstödda miliser, som tog över staden i förra veckan, blev tvungna att backa efter ett bakhåll, enligt flera källor.
Läs mer:IS återtog staden Abu Kamal

Hollywoodmarsch mot övergrepp

Bild: Damian Dovarganes/AP/TT
Hundratals personer manifesterade under söndagen i Los Angeles i USA till stöd för människor som drabbats av sexuella övergrepp och kränkningar.
Läs mer:Hollywoodmarsch mot övergrepp
Gå till toppen