Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Hemmaplan

Här är klubbarna som rycker i veteranen

Efter 13 år på elitnivå ska Björn Westerblad prioritera livet utanför fotbollen. Samtidigt för han samtal med ett gäng klubbar i nordvästra Skåne.
– Jag tror att jag har svårt att bara lägga av så här, säger han.

Björn Westerblad kom till HIF i tonåren och gjorde två allsvenska matcher innan han hamnade i Trelleborg (där han gjorde ytterligare 15 allsvenska framträdanden), ÄFF och Åtvidaberg.
Den 25 oktober kunde HD-Sporten berätta att Björn Westerblad ska flytta hem till nordvästra Skåne och att han för en dialog med division 2-klubben Hittarp. Den 6 november offentliggjorde Åtvidaberg att den 32-årige mittfältaren lämnar den superettandegraderade klubben.
Nu bekräftar Westerblad att han har pratat med Hittarp – och att fler klubbar står i intressekön.
– Jag har träffat dem (Hittarp). Sen har jag pratat lite snabbt med andra klubbar runt om i Helsingborg. Men som jag har sagt till alla klubbarna: just nu går familj och jobb först. Funkar det att spela fotboll i det livspusslet, så absolut, men jag kommer inte att tumma på jobbet, säger han.
Enligt Westerblad har han pratat med ÄFF och Eskilsminne och efter att helgens flyttlass har gått ska han sätta sig ner med de bägge division 1-klubbarna. Dessutom har division 3-klubben Höganäs ringt.
Det har även division 4-klubbarna Ödåkra och Glumslöv.
– Ödåkra är ändå min moderklubb, det skulle vara för att hålla igång och för att jag tycker att det är roligt med fotboll. De är också med i bilden. Sen har jag pratat lite med Fahrudin (Karisik) i Glumslöv, jag ska träffa honom också, säger han.
Lutar det åt någon av alla de här klubbarna?
– Just nu vet jag inte. Jag får prata med klubbarna och se hur det skulle kunna funka med mitt schema, det är det viktigaste.
Vet du ens om du kommer att spela nästa år?
– Det vet jag faktiskt inte ännu, men jag tror att jag har svårt att bara lägga av så här. Men som sagt: fotbollen kommer i tredje hand just nu. Förhoppningsvis går det in i livspusslet, men man vet aldrig.
Gå till toppen