Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Sport

Nionde raka segern för EVS

Emily Sklar blev EVS bäste poängplockare i den enkla segern mot Gislaved.
Elitserien
Engelholm–Gislaved 3–0
EVS är inne i en intensiv period och Gislaved var ett motstånd som bara skulle städas av på vägen mot en ny seger - den nionde i rad. Tränaren P-A Sääfs svåraste uppgift är att få tjejerna att tända till när matcherna duggar tätt.
– De här matcherna mitt i veckan är tuffa för de av våra tjejer som åker en bit för att komma hit. Det viktigaste idag var att alla tjejer fick spela och att vi fick ner speltiden till ungefär en timme, vi har inte tränat ordentligt på en och en halv vecka, säger en nöjd Sääf.
Hemmalaget gick ifrån direkt i första set och vann det till slut med 25–19. I det andra var det inget snack och hemmalaget gick fram till 20-13 på vägen mot setvinst. Gästerna stretade emot i det tredje setet och ledde med ett par bollar innan EVS vaknade till liv och vände på steken.
– Vi hade några servemissar annars tycker jag att vi fortsätter utveckla vårt anfallsspel och tar steg där, säger Sääf.
Fanny Andersson blev utsedd till matchens bäste spelare men det var framför allt Emily Sklars insats som gladde EVS-tränaren.
– Emily rör sig bättre nu när hennes rygg inte hämmar henne på samma vis. Men här finns ännu mer att hämta.
Gå till toppen