Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
HIF

Eskils testar före detta pojklandslagsman

För tre år sedan gjorde Felix Olsson Lundgren den känsliga flytten från HIF till MFF. Nu provtränar 19-åringen med division 1-nykomlingen Eskilsminne.

Felix Olsson Lundgren i en match i Uefa Youth League.
I november 2014 lämnade Felix Olsson Lundgren HIF:s ungdomsverksamhet för Malmö FF:s U19-lag och i samma veva debuterade han i MFF:s A-lag i en träningsmatch.
Inför den gångna säsongen provtränade 19-åringen, som är användbar både som ytterback och yttermittfältare, med bland andra ÄFF och Varberg och var även aktuell för Brommapojkarna.
Men pojklandslagsmeriterade Olsson Lundgren stannade i MFF där han har figurerat i U19- och U21-laget. Nu provtränar han med division 1-nykomlingen Eskilsminne.
– Ja, det är rätt, han tränar med oss den här veckan, säger Eskils sportchef Karl-Johan Olsson.
Huruvida det är aktuellt med en övergång vill Karl-Johan Olsson inte gå in på.
– Det är en ung och intressant spelare med Helsingborgsförankring, han har varit i en bra miljö och verkar vara en ambitiös kille som vill mycket med sin fotboll. Vi har sagt att han skulle ha en träningsvecka, sen samlar vi ihop den och ser hur vi går vidare, säger han.
I dagarna värvade Eskils ex-HIF:arna Jonatan Olsson och David Svensson och sedan tidigare har de bland andra Björn Westerblad på sin önskelista.
Läs alla artiklar om: Eskilsminnes silly season 2017/18
Gå till toppen