Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Babsan till Helsingborg med sin rosa show

Lars-Åke "Babsan" Wilhelmsson turnerar med sin första egna föreställning.

"Babsan – ett liv i rosa" kommer till Helsingborg i april.Bild: Göran Wallgren
"Babsan – ett liv i rosa" heter Lars-Åke "Babsan" Wilhelmssons första egna show. Han har spelat den runt om i landet under hösten och i vår fortsätter turnén. Till Helsingborg kommer Babsan för två föreställningar i april. Den 7 och 14 april sätts "Babsan – ett liv i rosa" upp på Cabaret Nightclub på Bollbrogatan.
– Hösten har varit superkul med ett roligt och varmt mottagande från publiken. Det ska bli så roligt att köra på med showen till våren, säger Lars-Åke "Babsan" Wilhelmsson..
Bild: Göran Wallgren
Showen har även fått bra omdömen av kritikerna. DN skrev till exempel "Lars-Åke "Babsan" Wilhelmsson är satan så bra i de riktiga shownumren" och Arbetarbladet konstaterade: "Få artister är mer älskvärda än Babsan. Babsans kärlek till publiken känns oförfalskad och publikens kärlek till henne känns villkorslös".
Lars-Åke Wilhelmsson växte upp i Skutskär och tog sig via de första stapplande stegen på folkparkscenerna till striptörshower, dragshower, operetter, musikaler och Melodifestivalen.
Numera är Babsan sedan decennier tillbaka en etablerat artist som gjort det mesta, inklusive showat i After Dark tillsammans med Christer Lindarw.
Bild: Göran Wallgren
Biljetter till föreställningarna i Helsingborg bokas via showens hemsida.
Gå till toppen