Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

SM-debuterande Paulsson avslutade starkt

Isabelle Paulsson slutade sexa i sitt första senior-SM.Bild: Mats Roslund
Inför sitt första senior-SM rankades IFK Helsingborgs 19-åriga konståkningslöfte Isabelle Paulsson som sjua i Sverige. Efter kortprogrammet i fredags låg hon i linje med rankingen. När SM-helgen i Skellefteå avslutades med friåkningen lyckades Isabelle Paulsson, tränad av Lotta Falkenbäck och Viktoria Troitskaia, överträffa förväntningarna och slutade sexa totalt.
– Jag gjorde ett litet misstag så det kunde ha blivit ännu bättre. Men jag är jättenöjd ändå. Det var stort med SM men jag har lärt mig hantera nervositeten rätt bra. Nu är det bara att fortsätta jobba vidare, summerade Isabelle Paulsson.
– SM är jättetufft på alla sätt, fysiskt och psykiskt. Det är otroligt starkt av Isabelle att reda ut det och få det man tränar på i tävling, tyckte tränaren Lotta Falkenbäck.
SM-guldet gick till Anita Östlund. Övriga på pallen var Matilda Algotsson och Natasja Remstedt.
Gå till toppen