Dygnet runt

Stålbad, vegetarisk fine dining och längre luncher– så blir krogåret 2018

Det har varit ett turbulent år, även på restaurangfronten och i Helsingborg har krogkartan ritats om under 2017. Men efter månader av konkurser, nyöppningar och nya trender – hur ser framtiden ut?
Vi bad fyra av regionens krögare att ge sin prognos på 2018. Dessutom listar vi restaurangerna som kan öppna under 2018.

Torbjörn Lagmark.Bild: Sven-Erik Svensson
Torbjörn Lagmark, en av Helsingborgs mer rutinerade krögare som sedan ett antal år tillbaka driver Lagmarks gastronomi vid Sundstorget. En restaurang som under året hyllats av bland andra HD:s krogpatrull. Under hösten har han startat ett foodtruckprojekt som levererar gourmetmat till olika företag.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Läs alla artiklar om: Krogåret i Helsingborg 2018
Gå till toppen