Annons

Annons

Annons

Dygnet Runt

Stålbad, vegetarisk fine dining och längre luncher– så blir krogåret 2018

Det har varit ett turbulent år, även på restaurangfronten och i Helsingborg har krogkartan ritats om under 2017. Men efter månader av konkurser, nyöppningar och nya trender – hur ser framtiden ut?

Vi bad fyra av regionens krögare att ge sin prognos på 2018. Dessutom listar vi restaurangerna som kan öppna under 2018.

Text

Torbjörn Lagmark.

Bild: Sven-Erik Svensson

Annons

Torbjörn Lagmark, en av Helsingborgs mer rutinerade krögare som sedan ett antal år tillbaka driver Lagmarks gastronomi vid Sundstorget. En restaurang som under året hyllats av bland andra HD:s krogpatrull. Under hösten har han startat ett foodtruckprojekt som levererar gourmetmat till olika företag.

0 kren månad

HD Digital 1 mån

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 149 kr/månad. Ingen bindningstid. Säg upp när du vill.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digital

  • Alla nyheter på hd.se
  • Nyhetsappen med pushnotiser
  • Nyhetsbrev med senaste nytt

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan