Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Dygnet Runt

Stålbad, vegetarisk fine dining och längre luncher– så blir krogåret 2018

Det har varit ett turbulent år, även på restaurangfronten och i Helsingborg har krogkartan ritats om under 2017. Men efter månader av konkurser, nyöppningar och nya trender – hur ser framtiden ut?

Vi bad fyra av regionens krögare att ge sin prognos på 2018. Dessutom listar vi restaurangerna som kan öppna under 2018.

Torbjörn Lagmark.

Bild: Sven-Erik Svensson

Annons

Torbjörn Lagmark, en av Helsingborgs mer rutinerade krögare som sedan ett antal år tillbaka driver Lagmarks gastronomi vid Sundstorget. En restaurang som under året hyllats av bland andra HD:s krogpatrull. Under hösten har han startat ett foodtruckprojekt som levererar gourmetmat till olika företag.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs HD för 8 kr/vecka i 8 veckor – därefter tillsvidare 129 kr/månad. Ingen bindningstid.

Säg upp när du vill.

Det här ingår i Digital

  • Fri tillgång till alla nyheter på hd.se och i vår nyhetsapp.
  • HDpasset med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy