Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Dygnet runt

I en stad med hårt krogklimat – så ser framtiden ut för kvarterskrogarna i Helsingborg

Det kallas för en av Sveriges krogtätaste städer med ett centrum präglat av hård konkurrens. Att följa trender krävs för att överleva, men på kvarterskrogarna i utkanterna av Helsingborg är tillvaron en annan – och överlevnadsstrategierna skiljer sig åt.
Häng med på en krogrunda i stadens utkanter, där restaurangklimatet ser annorlunda ut.

Iftikhar Ali driver Goa punkten och Humlans livs, restaurang och pub. Framöver hoppas han kunna servera svensk husmanskonst till lunchen.Bild: Tom Wall
Den ligger knappt två kilometer söder om Mariatorget och ser på utsidan ut som vilken matbutik som helst.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Läs alla artiklar om: Krogåret i Helsingborg 2018
Gå till toppen