Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Rögle

Röglepodden: ”Om det ska bära frukt över tid behöver Rögle förbättra målproduktionen”

I årets första avsnitt pekar Mattias Hjälm på att Rögle har förbättringspotential framåt.

Daniel Rooth och Mattias Hjälm pratar om Juhamatti Aaltonen. Jesper Williamsson, Ville Kolppanen och om Rögles lyft i veckans avsnitt av Röglepodden.
Två raka segrar – Rögle är rejält på gång och det är givetvis ett hett och aktuellt ämne i veckans avsnitt av Röglepodden.
Men dagen efter är den stora nyheten att jättevärvningen Juhamatti Aaltonen kan vara på väg bort. Finländaren är petad och sportchefen Chris Abbott bekräftar för HD att han inte är övertygad om att forwarden ska spela i Rögle. Vad händer nu?
Man kan aldrig förutse när olyckan håller sig framme, men man kan konstatera att den oftast dyker upp vid sämsta tänkbara tillfälle. Som för backen Jesper Williamsson. När han efter en tung start fick förtroende av nye tränaren Cam Abbott lyfte han sitt spel till höjder han tidigare inte visat i Rögle. Mot Djurgården kom vänsterhanden i kläm i en tackling och smällen tog så illa att det krävs operation.
Och så har Röglesupportrarna fått en ny favoritspelare: målvakten Ville Kolppanen. Han har stått tre matcher och sett till att det blivit sju av nio poäng. De två segrarna på hemmais har slutat i att han dragit med publiken i ett speciellt firande.
Intressant siffersnack är det på slutet också.
Läs mer: Juhamatti Aaltonen: "Jag måste tänka på mig själv också"
Läs mer: Aaltonen petad – och på väg bort från Rögle?
Läs mer: Williamsson måste opereras
Läs mer: Hör och ser ni lavinen som börjat rulla?
Läs mer: Kevin Gagné berättar om hjärnskakningen
Läs mer: Lucas Elvenes: ”Kul att folk tycker man är bra”
Läs mer: Craig Schira: ”Det känns alltid bra att göra mål”
Läs mer: Linus Sandin blev av med avgörande målet: ”Jag var på den”
Läs alla artiklar om: Röglepodden
Gå till toppen