Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Efter fallet Anna: ”Vi behöver få in nya klagomål så vi kan utreda dem”

Efter granskningen av gode mannen Göran Magnussons många uppdrag vill överförmyndarnämndens ordförande att folk som har kritik hör av sig.
– Man har utrett de tidigare klagomålen och konstaterat att ord står mot ord. Då blir det svårt, säger Bengt Persson (S).

"Jag vet att man jobbar på att hitta lösningar som ska göra det bättre för Anna", säger Bengt Persson (S), ordförande i överförmyndarnämnden. Här är Anna Ageberg med sonen Dahlin på sjukhuset efter olyckan.Bild: Privat
Anna Ageberg fick svåra hjärnskador efter en av Malmös mest uppmärksammade trafikolyckor. Det har snart gått tre år sedan olyckan och idag bor hon i en lägenhet och får hjälp av assistenter dygnet runt. Hennes anhöriga har successivt skurits av från hennes liv, eftersom hennes gode man Göran Magnusson helt eller delvis har förbjudit dem att hälsa på. Det är över sju månader sedan hon senast träffade sin son Dahlin.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen