Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Båstad

Skogslidens kökschef på listan över Årets lantis

Mikael Larsen finns med på listan över landets 100 hetaste lantisar.

Vårdboendet Skogslidens kökschef, Mikael Larsen, kommer på sjätte plats när tidningen Land utser Årets lantis.Bild: Michael Lundblad
Mikael Larsen, kökschefen på vårdboendet Skogsliden i Båstad, hamnar på en ärofylld sjätte plats när tidningen Land utser de 100 hetaste lantisarna.
Motiveringen bakom placeringen är att kökschefen anser att varje måltid ska vara som en fest för alla sinnen. På Skogsliden arbetar man mycket med måltidsmiljöerna, har fina dukar och tallrikar samtidigt som den som serverar maten berättar hur den har tillagats.
Skogsliden belönades tidigare med Arlas Gulko i kategorin Bästa seniormatglädje. Som en del i priset fick man under förra året besök av Christian Hellberg som blev årets kock 2001.
De som kammade hem förstaplatsen på listan över Årets lantis är Marie och Gustaf Mandelmann kända genom tv-programmet "Mandelmans gård". Mandelmanns verkar i Rörum i Simrishamns kommun.
Marie och Gustaf Mandelmann tog hem förstaplatsen på tidningen Lands lista över Årets lantis.Bild: Henrik Montgomery/TT
Läs alla artiklar om: Gustav och Marie Mandelmann
Gå till toppen