Sport

Veteranen en lycklig vinnare – igen

Han vann redan för 25 år sedan och nu visade Göran Larsson från Landskrona att takterna sitter i.

Göran Larsson från Landskrona är en av de verklige veteranerna i Nolles Nötter och i år lyckades han för andra gången ta hem förstapriset.Bild: Britt-Mari Olsson
Nolles Nötter har blivit en riktig jultradition på våra sportsidor och Göran Larsson från Landskrona är en av de verkliga veteranerna i den här tävlingen. Den här gången hade Göran återigen alla rätt och för andra gången drog vi hans namn som lycklig vinnare av förstapriset.
– Jag har nog varit med från början och det är alltid lika roligt, tycker sportfantasten. Extra roligt blir det förstås när man har turen att vinna...
Årets upplaga av "nötterna" var tydligen lite knepigare än vanligt och fullpoängarna var inte riktigt lika många som vanligt. Framförallt var det ett flertal deltagare som missade frågan om publikrekordet i Idrottens Hus och även där var Göran Larsson lite osäker.
– Men till slut kom jag fram till att det måste ha varit en boxningsgala. Då kan man ju ställa ut stolar på golvet och då kan man ta in mer publik än annars, kommenterar Göran.
Som gammal fotbollsspelare, Göran spelade bland annat i BK Fram, och med Landskrona IP som granne var valet av förstapris inte särskilt svårt.
– Jag tittar på i stort sett all sport, men fotboll är ju favoriten och jag missar inte många hemmamatcher. Så det är klart att jag vill ha ett årskort på BoIS.
Förutom Göran Larsson har vi lottat fram sex andra vinnare, oavsett antal rätt, och de här får varsin bok med posten: Susanne Jaldefjord, Kvarngatan, Ängelholm, Ina Nordstedt, Västkustvägen, Hasslarp, Fredrik Brokopp, Odengatan, Höganäs, Lena Strömberg, Lokförarevägen, Eket, Camilla Sandrå, Peter Johans Väg, Påarp, och Carl Stigborg, Furutorpsgatan, Helsingborg.
Här är den rätta raden:
1) IFK Göteborg, 2) Boxning, 1) Stavhopp, X) Tomas Vilimas, X) Fredrika Petersson, 1) Spanien, 2) Åsa Eriksson, 1) Landskrona, 1) Pia Sundhage, X) Söderhamn, 1) Akram Mansour, 2) Rya, 1) Tyngdlyftning, X) Kristianstad, X) 34, 2) William Nylander, 1) Skälderviken, 1) Anna-Karin Dahlström, X) Timrå, 1) Hässleholm, 2) Billesholms GIF, 1) Malmö, X) Ricoh, 1) Jane Cederqvist.
Gå till toppen