Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Integratören som hittat vägen till Helsingborg – nu lotsar han andra

Utanförskap är inget man själv väljer, ofta är det en ingång som saknas. Det menar Calle Norling som hjälper nyanlända att hitta rätt väg in i Helsingborg och Sverige – bland annat genom en utbildning i programmering som ska ge jobb.

Calle Norling kom från Stockholm till Helsingborg för att läsa på Campus och blev kvar. Nu arbetar han med integrationsfrågor på Social Business Lab där han är verksamhetsansvarig.Bild: Britt-Mari Olsson
Calle Norling kom till Helsingborg från Stockholm 2013 för att läsa strategisk kommunikation på Campus. Sedan dess har han kommit att älska staden som han nu bor och verkar i. I sin podd 20x35 intervjuar han människor som han tycker gör roliga, innovativa och värdefulla insatser för att göra Helsingborg till en bättre stad att bo i. Något som han själv strävar efter, inte minst genom sitt arbete som verksamhetsansvarig på Social Business Lab. Han har (tillsammans med Karsten Deppert som grundade företaget) tagit initiativ till både språkkaféer, integratörsluncher och olika kurser.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen