Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Barnen som spelets förlorare

Av Helena von Zweigbergk. Regi: Christian Tomner. I rollerna: Cecilia Borssén, Tobias Borvin, Kajsa Ericsson, Gustav Berg, Nea Bonnevier, Enya Jonsson, Christopher Lundberg, Olle Sjunnesson, Lova Dahl, Astrid Rydberg. Premiär 27 januari, Helsingborgs stadsteater.

Anna och Mats bor inte här längre spelas på Lillan till den 3 mars 2018. På bilden Tobias Borvin och Cecilia Borssén som Mats och Anna.Bild: Malin Arnesson
När ljuset går ner över Lillans scen känns det lite som att jag just har bevittnat två olika pjäser. Första akten av ”Anna och Mats bor inte längre här” tar vid där Helena von Zweigbergks första bok om Anna och Mats ”Ur vulkanens mun” slutar. Familjen har kommit hem från semesterresan till Sicilien, som egentligen var ett desperat försök att lappa ihop det knakande äktenskapet. Det gick sådär. Nu befinner paret sig i ett slags limbo.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen