Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Min mening: ”Perstorp blir enda kommunen i Skåne som inte har någon bank”

Socialdemokraternas i Perstorp ser inget annat väl än att byta bank.

Swedbank skickade för några dagar sen ut ett brev till sina kunder och meddelade att bankkontoret i Perstorp skall stängas och att vi var välkomna till Swedbank i Klippan.
Om Swedbank inte är intresserade av Perstorp så finns det ingen anledning för Perstorps kommun att ha sina affärer i Swedbank. Socialdemokraternas medlemsmöte beslöt därför att Perstorps kommun ska arbeta för att få en annan bank att etablera sig i Perstorp.
Läs också Swedbank stänger sitt kontor i Perstorp
Det verkar som om Swedbank inte bryr sig om sina kunder utan girigheten är viktigare. Många av de som var med på medlemsmötet tänker lämna Swedbank för det är närmare till Tyringe än Klippan.
I Hässleholms kommun finns det åtta Sparbanks-kontor som ger service långt ut i bygderna, så där upplever vi att det finns en större omtanke om kunderna.
Medlemsmötet beslöt också att Socialdemokraterna i Perstorp skall byta bank och då helst till någon som vill satsa på Perstorp. Vi beslöt också att uppmana företag, föreningar och enskilda att byta bank som är intresserade av Perstorp och dess utveckling för nu blir Perstorp den enda kommunen i Skåne som inte har någon bank.
Lars-Göran Thulin och Lars Svensson, på uppdrag av S medlemsmöte.
Gå till toppen