Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Misstänkt knarkpåverkade greps i kontroll

Efter en polisjakt på E6 greps en 20-årig man, misstänkt för ett stort antal trafikbrott. Senare på dagen greps en 70-årig kvinna.

Natten mellan måndag och tisdag hade polisen hastighetskontroll på E6 utanför Glumslöv. 23:28 klockades en bil på 164 kilometer i timmen. Föraren ska dessutom ha vägrat att följa polisens uppmaning att stanna.
Polisen följde efter, och lyckades få stopp på bilen, och gripa föraren: en körkortslös 20-åring från Småland. Utöver hastighetsöverträdelsen och olovlig körning är han misstänkt för olovlig körning, för att ha korsat spärrlinjer och kört över hela vägbanan under polisjakten.
Dessutom är han misstänkt för drograttfylleri och ringa narkotikabrott.
Ingen blev skadad under 20-åringens framfart. Det framgår inte av anmälan riktning, startpunkt och slutpunkt för polisens jakt på den unge mannen.
Ytterligare en misstänkt bildåre greps i Landskrona under tisdagen: en kvinna i 70-årsåldern. En privatperson såg henne köra osäkert, mellan körfälten som om hon vore berusad.
Privatpersonen följde efter kvinnan på E6 mellan trafikplatserna Lundåkra och Landskrona södra, samt ringde polisen som grep kvinnan på Pumpgatan omkring 11:40.
Hon är nu misstänkt för grov vårdslöshet i trafik och smitning från olycksplats, eftersom hon körde på en trafikskylt. Dessutom är hon liksom 20-åringen misstänkt för drograttfylleri och ringa narkotikabrott.
Gå till toppen