Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Snabbkoll på nattens nyheter – detta hände när du sov

Trump talade om vikten av enighet i sitt första State of the union-tal, Storbritannien vill ha ett frihandelsavtal med Kina enligt landets premiärminister Theresa May, myndigheterna bekräftar att fler än 80 passagerare fanns ombord på den färja som sjönk i Stilla havet och Carolinas Victor Rask tog sitt lag till den andra hemmavinsten i rad i NHL. Det är några av nattens nyheter.

Trump talade om vikten av enighet

President Donald Trump framförde sitt State of the union-tal i kongressens talarstol.Bild: Pablo Martinez Monsivais
USA:s president Donald Trump vädjade i sitt tal till nationen till demokrater och republikaner att gå samman för det amerikanska folket. ”I kväll ber jag er alla att bortse från våra meningsskiljaktigheter, sa han.
Läs också Trump talar om vikten av enighet

May söker frihandelsavtal med Kina

Bild: Markus Schreiber
Storbritannien vill ha ett frihandelsavtal med Kina, enligt landets premiärminister Theresa May som besöker världens andra största ekonomi under tre dagar.
Läs också May söker frihandelsavtal med Kina

Fler än 80 ombord på försvunna färjan

Bild: AP/TT
Myndigheterna bekräftar att fler än 80 passagerare fanns ombord på den färja som sjönk i önationen Kiribati i Stilla havet.
Läs också Fler än 80 ombord på försvunna färjan

Rask tog Carolina till seger

Bild: Karl B DeBlaker
Carolinas Victor Rask tog sitt lag till den andra hemmavinsten i rad med mål i numerärt överläge i tredje perioden i NHL-ishockeyn.
Gå till toppen