Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Europamästaren i Helsingborg

Peder Fredricson är på plats i Helsingborg i helgen.
Delar av Sverigeliten samlas i Helsingborgs ridhus i samband med att Helsingborgs Fältrittklubb anordnar Vinter Grand Prix. Färske Europamästaren och Jerringprisvinnaren Peder Fredricson är affischnamnet nummer ett. Han rider under fredagen och söndagen.
Vellingetjejen Stephanie Holmén fick sitt stora genombrott när hon nyss vann världscuptävlingarna i Zürich. Hon tävlar på fredag och lördag.
Dessutom får publiken möjlighet att se en rad lokala profiler som Emelie Hugoson Feldt, Janelle Larsson, Camilla Öberg, Niklas Arvidsson, och Alexander Zetterman.
– Vi öppnade anmälan 23 december och på julafton var det i princip fullt. Att så många ställer upp är jätteroligt och ett kvitto på att vi kan arrangera bra tävlingar, konstarar Ylva Haglund, HFRK:s verksamhetschef.
– Jag räknar med att det tittar hit en hel del folk. Speciellt eftersom det är fritt inträde.
Tävlingarna startade redan under onsdagen och pågår fram till söndagarna. De tunga klasserna avgörs under helgen, och första start är klockan 9.
Arrangörsklubben har mer att bjuda på i tävlingsväg under året. I kalendern kan man bland annat hitta ponny-SM som inleds 1 november. Veckan efter är det dags för stora SM.
Gå till toppen