Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Grammisnominerat band till musikfestival i Helsingborg

The Night Flight Orchestra blir huvudband på tvådagarsfestivalen Wall of Music, som i år firar femårsjubileum.

The Night Flight Orchestra spelar på musikfestivalen i Helsingborg i mars.
Den 30–31 mars hålls musikfestivalen Wall of Music i Helsingborg.
– Det blir femårsjubileum för festivalen och då vill vi göra något extra, säger Broka Rabar på ABF, som är en av aktörerna som håller i musikfesten.
– På fredagen håller vi till på tre scener, Rockbåten samt Rebus och KKSB på Gåsebäck. Och på lördagen den 31 mars är det The Tivoli som gäller.
Flera lokala band kommer att spela på festivalen. Bland andra Lyckliga Idioter, Three Whores Down och Snigelfrost. Men det kommer även band från andra delar av landet som Böset (Göteborg), Wicked Wendy (Hässleholm) och Spiritual Space (Piteå).
På The Tivoli kommer även två band från Nederländerna att medverka, BlackRockStar och Acid Pussy. Dessutom spelar Suomen Pojat och högaktuella The Night Flight Orchestra.
Det sistnämnda bandet är Grammisnominerade i klassen Årets hårdrock/metal för albumet "Amber galactic" som släpptes förra året. Årets Grammisgala hålls på Grand hotel i Stockholm på torsdag 8 februari.
Gå till toppen