Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Sport

Levi med första A-lagsmålet i Rosenborg

Jonathan Levi.Bild: JON OLAV NESVOLD
Jonathan Levi, med Glumslövs FF som moderklubb och som även har ett förflutet i nordvästskånska klubbar som Eskilsminne, HIF Akademi och Landskrona BoIS, har spräckt sin målnolla i den norska mästarklubben Rosenborg. 22-åringen startade som högerytter i Rosenborgs 4–3–3-system när fjärdedivisionslaget Byåsen stod för motståndet i en träningsmatch under onsdagen.
Byåsen vann överraskande med 3–2, men Levi kan glädjas åt att han gjorde matchens sista mål – och sitt första A-lagsmål i Rosenborg-tröjan. Vänsterfotade Levi drev in i planen från vänsterkanten och sköt med högerfoten varpå bollen landade i bortre krysset.
Levi, som värvades till Rosenborg från superettanlaget Öster i juli i fjol, gjorde nio mål på fyra matcher i Rosenborgs B-lag den gångna säsongen och fick speltid i både högstaligan och Europa League. Nu har han även noterats för sin första A-lagsfullträff.
Gå till toppen