Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Dygnet runt

Nu är det klart – Idol-audition i Helsingborg 24 mars

"För första gången i Idols historia besöker vi Helsingborg", säger Malin Knave, exekutiv producent för programmet.

Idoljuryn med Alexander Kronlund, Nikki Amini, Kishti Tomita och Anders Bagge.Bild: Pär Bäckstrand/TV4
I december vann Chris Kläfford Idol 2017 i Globen och inför 1 150 000 tittare. Nu är det dags att börja leta efter nya talanger runt om i Sverige.
Idoljuryn Kishti Tomita, Nikki Amini, Anders Bagge och Alexander Kronlund börjar sin auditionturné den 4 mars i Karlstad. Och den 24 mars är turen kommen till Helsingborg. Det blir i Helsingborg Arena som audition startar klockan 8 på morgonen.
– Förra årets säsong av Idol blev en riktig tittarsuccé med ett enormt intresse under auditionturnén. I år hoppas vi självfallet på att intresset ska vara minst lika stort. Dessutom besöker vi för första gången i Idols historia Helsingborg, säger Malin Knave, exekutiv producent för programmet.
Som bekant har Helsingborg rönt en hel del framgångar i tävlingen. Inte minst genom Jay Smiths seger 2010, men även Rebecka Karlsson och Ida da Silva har gått långt på senare år.
Förutom Karlstad och Helsingborg kommer auditionturnén även att gästa Umeå, Göteborg och Stockholm.
Alla som fyller 16 år senast den 1 september i år kan söka till Idol. Säsongen som börjar sändas i höst blir den fjortonde i programmets historia.
Gå till toppen