Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Örkelljunga

Teaterförening fick arrangörspris

Malmö Opera uppskattar slit med teaterresor och föreställningar.

Hela styrelsen för Örkelljunga teaterförening gläder sig över att lyftas fram av Malmö Opera bland alla Skånes riksteaterföreningar.
Föreningen prisas för att de ”varit med sedan starten och inte låtit avsaknaden av lokal hindra dem från att få Örkelljungaborna att få del av opera genom otal bussresor som gjorts till Malmö Opera. Nu när de har en ny scen, Forum Örkelljunga, tar de emot våra turnéföreställningar och fortsätter med sina resor”.
Christina Friström, ordförande i Örkelljunga teaterförening.Bild: Annsofie Wieland
Ordförande Christina Friström skriver till tidningen att hon ser priset som en ära, och tackar alla på kultur- och fritidsförvaltningen som stöttat föreningen moraliskt, ekonomiskt och praktiskt.
Nästa föreställning som föreningen arrangerar i Forums blackbox är en dockteater, Tre på ett strå, som spelas under sportlovet, 23 februari.
18 mars blir det ett öppet årsmötesarrangemang med Ewa-Gun Westford, Från blyg viol till filmstjärna och 24 mars spelas Kärlekssagan – en föreställning kring Strindbergs brev till Harriet Bosse.
Gå till toppen