Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Så många såg årets upplaga av Engelholmsrevyn

Omkring 4 200 personer såg årets upplaga av Engelholmsrevyn, som gav sin sista föreställning i helgen.

Engelholmsrevyn, som nu är färdigspelad för året, är mycket belåten med årets säsong som lockade över 4 000 åskådare.Bild: Sven-Erik Svensson
Det är en publiktillströmning som föreningen som står bakom revyn är nöjd med.
– Att locka mer än 4 000 personer till vår revy är en bra siffra, säger Nicole Månsson, som förutom att hon agerar på scenen är koreograf och sitter i föreningens styrelse.
Det var tredje säsongen som man spelade på Revyteatern. Tidigare höll man till på Jarl Kulle-scenen i gymnasieskolan.
– Publiksiffrorna går inte att jämföra med när vi spelade på Jarl Kulle-scenen, men på Revyteatern trivs vi så bra. Här kommer vi nära publiken. Det är på flera sätt vår teater, menar Nicole Månsson.
Pausen efter årets föreställning blir väldigt kort.
– Redan nästa vecka ska vi träffas för att välja ut vilka nummer och sketcher som vi ska skicka till revy-SM, som avgörs i Halmstad i augusti. Det blir nog fyra-fem tävlingsbidrag från oss i olika kategorier. Det är så skoj att vara med i finalen då man träffar folk från andra revyer i landet, säger Nicole Månsson.
Längre fram på våren och sommaren startar arbetet med nästa revy, som precis som vanligt har premiär på nyårsafton.
– Massor av människor lägger ned väldigt mycket jobb på olika sätt innan det är dags för premiären. Men det är bara roligt när vi kan glädja över 4 000 människor, säger Nicole Månsson.
Gå till toppen